Elmontörer med uppstart i vår

Dina arbetsuppgifter
Inför våren söker vi elmontörer till vår kund inom tillverkandeindustrin i Växjö. Som elmontör får du möjlighet att arbeta på ett växande industriföretag där du får användning av dina kunskaper inom ellära. Som elmontör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att koppla enligt elschema, testa och felsöka den slutgiltiga produkten. Arbetet är självständigt men med stöttning från dina härliga kollegor i teamet. Uppdraget är långsiktigt och arbetstiderna är ständigt kvällsskift eller dagsskift.

Din profil
Vi söker dig som är social och trevlig, alltid gör ett gediget arbete och som trivs i samarbete med dina kollegor. Du gillar att arbeta organiserat och prestigelöst och hjälper gärna till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har någon form av elteknisk bakgrund alternativt har du förvärvat goda kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Anna Eriksson, 0470-747671
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-02-18
Sök jobbet