Truckförare med vana av skjutstativ

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu skjutstativstruckförare till vår kund i Kristianstad, Du som söker ska ha god truckvana med lång och bred erfarenhet av truckkörning, Du ska ha kört skjutstativ (B3) i tidigare arbeten. Arbetstiderna är skiftgång med varannan vecka dag/ kväll.

Din profil
Som anställd hos Inpeople värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Låter vi som en arbetsgivare för dig? I din ansökan ser vi gärna att du specificerar vilka truckar du har behörighet att köra samt även uppskattad erfarenhet av respektive truck. Som person ska du vara pålitlig, nogrann och kunna arbeta under högt tempo. Du bör även behärska svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort och ha tillgång till egen bil. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!!


Kontaktperson: Henrik Fagerström, 044-249091
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Kristianstad
Publiceringsdatum: 2020-02-10
Sök jobbet