Extrajobb som lagerarbetare

Dina arbetsuppgifter
Är du student och söker ett jobb vid sidan av dina studier? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Du som söker är pigg, trevlig och noggrann men också van att jobba i ett högt tempo. Arbetet sker hos våra kunder, främst inom lager. Du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller jobb på minst 50 % för att kunna söka tjänsten alternativt vara pensionär. Arbetstiderna är dagtid och uppdraget ligger i Växjö.

Din profil
Har du truckkort är detta meriterande men inget krav. Som person är du prestigelös och flexibel, du anpassar dig lätt till nya miljöer och tar till dig instruktioner på ett lätt sätt. Vissa arbetsuppgifter hos våra kunder kan vara av tung karaktär. Om du studerar ser vi gärna att du har minst ett år kvar på dina studier eftersom det här är ett långsiktigt extrajobb. Du ska kunna uppvisa bevis på annan huvudsaklig sysselsättning vid avtalsskrivning. Som anställd på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Alice Thorstensson, 0470701060
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-02-11
Sök jobbet