Intresse för Elektronik ? - Se hit!

Dina arbetsuppgifter
Är du en klurig problemlösare? Vi söker nu dig som har ett brett intresse för teknik och på något vis skaffat dig enklare grundläggande kunskaper inom elektronik. Vår kund önskar anställa en person med intresse för elektronik som kan växa in i en roll med testning, lödning samt administration och produktvård. Detta är ett tillfälle som kommer sällan, du ges här chansen att lära dig mycket om elektronik på ett välkänt industriföretag i Växjö och börja bygga din karriär som tekniker hos ett företag som tänker hållbart och långsiktigt.

Din profil
I dina arbetsuppgifter som är varierande kommer det ingå tex att bygga prototyper och utföra ändringar på befintliga produkter. Du kommer lära dig testa produkter, såväl hårdvara som mjukvara och på sikt kommer du även lära dig bereda jobb och enklare arbeten i CAD. Vi ser det som nödvändigt att du har grundläggande kunskaper inom elektronik, utöver det kommer vi lägga stor vikt vid attityd, långsiktighet och din vilja att växa in i rollen. Beskriv utförligt i din ansökan vad du kan inom området elektronik, även du som är ”hemmafixare” är välkommen att söka tjänsten. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Hanna Walleij
Tjänst: Tekniker inom elektronik
Anställningsomfattning:
Anställningsform:
Ort:
Publiceringsdatum: 2020-02-13
Sök jobbet