Sommarjobb som terminalarbetare Natt, Alwex Transport

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi sommarens terminalarbetare till Alwex Transport i Räppe. Som terminalarbetare på Alwex jobbar du tillsammans med ett härligt gäng kollegor med att dagligen nå uppsatta mål. Dina arbetsuppgifter består främst av att lossa och lasta inkommande lastbilar och att få ut varorna i lagret. Du jobbar i ett kyllager och det kan stundtals vara mycket att göra när lastbilarna kommer in. Upplärning kommer ske löpande under våren. Du kommer att få ett schema som löper under semesterveckorna med kvällar och nätter, och även någon helg. Du förväntas jobba hela sommaren fram till vecka 33. Möjlighet finns till att fortsätta jobba extra under hösten.

Din profil
Vi söker dig som gillar när ditt arbete gör skillnad. Som person är du engagerad, tar gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs. Du är en teamplayer och ser i alla lägen till lagets bästa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har arbetat i liknande roller tidigare och har erfarenhet av att köra truck. Har du jobbat med in- eller utlastning är det meriterande. Du har giltigt truckkort med behörighet AB och trivs med att jobba efter individuella mätbara mål. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om företaget
Alwex är ett expansivt företag som genomför kontinuerliga och omfattande satsningar på gröna transporter och miljömässig hållbarhet. Alwex uttalade målsättning är att bli södra Sveriges ledande tjänsteleverantör av skräddarsydda transporter, entreprenad, lager och logistiklösningar. Alwex Transport AB startade sin verksamhet år 2000 och inom koncernen finns tre dotterbolag – Alwex Intermodal, Alwex Recycling och Alwex Lager & Logistik. Affärsverksamheten i moder- och dotterbolagen är gemensamt samordnat i fyra affärsområden. Koncernen har sitt säte i Växjö. Huvudkontoret ligger i Växjö och lager- och terminalverksamhet finns i Växjö, Alvesta, Kalmar och Malmö. Sammanlagt förfogar vi över 80 000 kvm lageryta och cirka 300 transportfordon. Alwex ägs av ca 70 delägare som alla är leverantörer av transport- och maskintjänster till bolaget. För närvarande arbetar drygt 200 personer inom moder- och dotterbolagen.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Alice Thorstensson, 0470701060
Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-06-01
Sök jobbet