Arbeta extra hos fantastiska företag i Åseda & Klavreström

Dina arbetsuppgifter
Det går bra för våra kunder! Ökat tryck i produktionen innebär att vi behöver stärka upp vår personalstyrka med ett flertal medarbetare runt om i kommunen, som kan och vill arbeta extra vid behov. Här finns möjligheten att få arbeta med intressanta arbetsuppgifter samtidigt som du gör en viktig insats för dina kollegor på plats. Vi erbjuder en god arbetsmiljö, teamwork och möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

Din profil
i söker ett flertal personer som vill arbeta antingen dagskift, kvällskift eller nattskift. Många av våra uppdrag kan nås enkelt med kollektivtrafik och i flera fall finns möjligheter till samåkning från t.ex. Växjö. Vi hoppas på att få ta del av din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Alice Thorstensson, 0470 701060
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2020-03-22
Sök jobbet