Betongarbetare

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en duktig betongarbetare för arbete hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid förlagd till vardagar kl 07-16. Du kommer att arbeta i vår kunds betongproduktion där arbetsuppgifterna består av formsättning, armering, gjutning och ritningsläsning. Arbetet kräver noggrannhet, samarbetsvilja då du arbetar tillsammans med kollegor samt god förståelse för produktionsarbete i allmänhet.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom betong och gjutning. Du är med fördel praktiskt lagd, gillar att arbeta med kroppen har lätt för att läsa och förstå ritningar. Som anställd hos Inpeople brinner du för att leverera service av bästa sort och du är fullt införstådd med att noggrannhet och engagemang är en avgörande faktor för nöjda kunder. B-körkort är ett krav. Låter ovanstående som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval och därför kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-122002
Tjänst: Processtekniker betong
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2020-03-16
Sök jobbet