Truckförare

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi för flera kunders räkning vana truckförare för arbete i Hässleholm med omnejd. Arbete kan vara aktuellt under varierande arbetstider och arbetsuppgifter samt innefatta framförande av olika truckyper. Arbetsplatserna består främst av lager men även produktion-/industrimiljö kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av truckkörning, gärna med varierande trucktyper. I din ansökan ser vi gärna att du specificerar vilka truckar du har behörighet att köra samt även uppskattad erfarenhet av respektive truck. Som person ska du vara pålitlig, nogrann och kunna arbeta under högt tempo. Som anställd hos Inpeople värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Du bör även behärska svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort och ha tillgång till egen bil. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!!


Kontaktperson: Emil Thomasson, 044-122002
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2020-03-25
Sök jobbet