Truckförare för extrajobb

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara en del av vår bemanningspool tillsammans med ett härligt gäng extrajobbare. Uppdraget består av truckkörning och orderplockning.Tillsammans med personalen och arbetsledarna på plats kommer ni hjälpas åt att nå var månads uppsatta mål. Det finns allt från 3 till 8 timmars pass dag- och kvällstid under vardagarna. Vecka för vecka kombinerar vi tillsamans med dig kundens behov med vad som passar ditt schema bäst. Upplärning för uppdraget förväntas starta omgående och det finns en förväntan av att du har möjlighet att jobba under en längre period och ca 2-3 pass/vecka.

Din profil
Skriv tydligt i din ansökan vilka truckbehörigheter du har. Som person är du målinriktad, pigg och trevlig. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Alice Thorstensson, 0470701060
Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-06-01
Sök jobbet