Serviceingenjör till Solutions for tomorrow

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och göra skillnad? Solutions for tomorrow gör skillnad varje dag för sjukhus, personal och patienter med sina innovativa röntgenenheter. Solutions for tomorrow befinner sig i en stark tillväxtfas och söker därför dig som vill utvecklas som Servicetekniker. Som Servicetekniker är din uppgift bland annat att: Stödja de internationella serviceteknikerna i deras arbete med kunder genom guidad felsökning via telefon och e-post Hantera garantiärenden Skriva instruktioner och beskrivningar för problemlösning och byte av delar Registrera och logga ärenden i databasen, samt orderhantering i affärssystemet.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning, exepelvis inom elektoronik, automation eller IT. Alternativt har du motsvarande arabetslivserfarenhet. Troligen har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom teknisk service. Branscherfarenhet är inte ett krav, men du måste ha vilja och förmåga att lära dig tekniken bakom våra produkter. Flytande engelska i tal och skrift är ett måste då vi jobbar på en global arena. Det ingår mycket resor i tjänsten, vi räknar med ungefär 75 resdagar per år. Som person är du ansvarstagande, initiativrik och brinner för teknik. Hos oss får du support från produktspecialister, ingenjörer och tekniker som alla arbetar tillsammans för att skapa framgångsrika produkter, nöjda kunder och nöjda medarbetare. Hos oss får du uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person! Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Solutions for tomorrow. Urval sker löpande, sök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan.

Om företaget
Solutions for tomorrow is a med-tech company creating innovative products that change the X-ray experience for hospitals, clinics and patients. Our innovative mobile X-ray units leverage in-house developed cutting-edge battery technology: X-TECH CELL™ We offer hospitals and clinics innovative mobile X-ray units that improve the nursing experience and safety of the patient whilst allowing the staff to work faster, with more flexibility and at a lower cost.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-740080
Tjänst: Tekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-06-15
Sök jobbet