Produktionsledare till Micropower

Dina arbetsuppgifter
Micropower växer och söker nu en produktionsledare till företagets Batteritillverkning i Växjö. Tillverkningen är till stor del automatiserad men även manuell tillverkning förekommer. Du stöttar både operatörer och montörer (ca 10-15 personer) i deras dagliga arbete samt arbetar aktivt för att förbättra såväl processer som rutiner. Du ansvarar för att uppnå satta produktionsmål och att löpande underhåll sker enligt gällande rutiner. Du håller i avdelningsmöten och överlämningsmöten, samt hanterar löpande personalfrågor i arbetsgruppen. Tjänsten är en direktrekrytering där slutkandidat anställs av Micropower. Start enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år som arbetsledare/produktionsledare i ett tillverkande företag, meriterande är om du även har arbetat med automatiserade processer. Ditt teknikintresse är mycket stort och det genomsyrar allt du tar dig för. Du tar till dig ny information om maskiner/teknik med lätthet och har ständigt en vilja att lära dig mer. Du är innovativ och fattar gärna egna beslut i såväl stora som små frågor. Du har en god analytisk förmåga och ser lösningar snarare än problem. Du har en trygghet och ett lugn som smittar av sig på dina medarbetare. Din kommunikationsförmåga är god såväl skriftligt som muntligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg på 0470-747672 eller Amanda Erlandsson på 0470-747674. Sista ansökningsdag är 24 juli.

Om företaget
Micropower Group är en svenskägd koncern som består av nio företag med verksamheter i Europa, USA och Asien. Våra företag utvecklar, producerar och säljer ett komplett utbud av unika lösningar för modulära litiumjonbatterier samt optimerad laddning av batterier och strömförsörjning. Vi är idag marknadsledare i norra Europa för batteriladdare till truckapplikationer. Moderbolaget Micropower Group ligger i Växjö där även tillverkningen av det modulära Li-jonbatterisystemet LIONBRIX ligger. Här grundandes även vår verksamhet år 1984 och har sedan starten präglats av entreprenörskap, kvalitetsmedvetenhet och högt kundfokus – ledord som vi bär med oss varje dag och vidare in i framtiden.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Produktionsledare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-06-25
Sök jobbet