Truckförare till jobb i sommar

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som letar efter hel- eller deltidsjobb som truckförare i sommar. Uppdraget består av truckkörning och orderplockning.Tillsammans med personalen och arbetsledarna på plats kommer ni hjälpas åt att nå var månads uppsatta mål. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag klockan 7-16. Skriv gärna med i din ansökan om du kan jobba hel-eller deltid eftersom vi har både heltidstjänster under ett antal sommarveckor men också extrajobb utöver dessa. Extrajobben kombinerar vi tillsamans med dig efter kundens behov och vad som passar ditt schema bäst.

Din profil
Skriv tydligt i din ansökan vilka truckbehörigheter du har. Som person är du målinriktad, pigg och trevlig. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Alice Thorstensson, 0470701060
Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-07-23
Sök jobbet