Kyltekniker till ACE Verkstad i Älghult

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund ACE Verkstad söker vi nu en kyltekniker som vill bli en del i bolagets framtida utveckling. Som tekniker kommer dina främsta uppgifter att bestå av montering och reparation av kylaggregat på såväl byggnader som fordon. Du arbetar till stor del ute hos företagets kunder, men arbetsuppgifter i verkstaden förekommer också. Företaget utgår från Älghult. Du erbjuds ett spännande uppdrag med mycket utrymme för självständighet och egna idéer i ett familjärt bolag. Tjänsten är en rekrytering, vilket innebr att du blir anställd hos ACE Verkstad med start enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så ansök redan idag.

Din profil
Du som söker har erfarenhet av kylteknik, främst genom arbetslivserfarenhet. Du har elbehörighet och god förståelse för komponenter och montering. Du är händig och ser lösningar snarare än problem. God social förmåga är viktigt då du blir företagets ansikte ut mot kunden. Du trivs i att samarbeta med andra och men jobbar även gärna självständigt. B-körkort är ett krav. God datavana är meriterande. Har du lastbilskort med YKB är även detta meriterande. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
ACE verkstad är ett småföretag med familjär anda. Vår vision är att utföra allt inom AC för bil och hemmiljö. Företaget ombesörjer därmed allt från försäljning till installation och reparation. Vår grundvision är att se möjligheter och inte begränsningar. Företaget har sitt säte i Älghult . ACE är ett dotterbolag till Bennesveds Åkeri AB som är ett renodlat timmerbilsföretag vars huvudsakliga uppgift är att transporterar rundvirke. Affärsverksamheten i moder och dotterbolaget är att skapa hållbara kundrelationer som bygger på förtroende och tillit.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Underhållstekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2020-07-08
Sök jobbet