Industrimedarbetare för långt uppdrag

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund några mil söder om Ljungby söker vi nu en industriarbetare för ett långtidsuppdrag. Arbetet är förlagt till produktionsmiljö ställer höga krav på samarbetsförmåga, tekniskt intresse, kvalitet och noggrannhet. Du får möjligheten att arbeta både i grupp och enskilt. Arbetet kan innebära såväl 2- som 3-skift. Omgående tillträde.

Din profil
Du trivs med industriarbete där arbetsuppgifterna ibland kan vara tyngre. Som person är du noggrann, strukturerad samt håller ordning och reda på arbetsplatsen eftersom säkerheten är av stor vikt. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål eller en deadline. Vidare är du stresstålig och har en hög servicekänsla samtidigt som du är social. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser det som meriterande om du har en verkstadsteknisk utbildning, har jobbat som mekaniker eller maskinoperatör sedan tidigare. Urvalet sker löpande så tveka inte med att ansöka redan idag.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Daniel Golrup, 044-24 90 90
Tjänst: Verkstadsarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Ljungby
Publiceringsdatum: 2020-07-29
Sök jobbet