Kundtjänstmedarbetare

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi dig som brinner för service och i alla lägen vill ge kunden den bästa upplevelsen. På ett professionellt och serviceinriktat sätt tar du dig an dina uppgifter med ett stort engagemang. Din primära uppgift kommer vara att ta emot inkommande ärenden via telefon och mail. Du kommer bland annat att boka transporter, svara på förfrågningar om pågående transporter, ta emot reklamationsanmälningar och svara på fakturaförfrågningar. Uppdraget är långsiktigt och löper på heltid med start efter semesterperioden.

Din profil
Du som söker trivs i en fartfylld miljö med mycket att göra. Du är engagerad och inte rädd för nya utmaningar. Din arbetsmoral är hög, du har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd inför din omgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lägst gymnasieutbildning, god datorvana och förmåga att enkelt sätta dig in i nya affärssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Då koncernsspråket är engelska behärskar du såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang och ett gott bemötande är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Alice Thorstensson, 0470-740080
Tjänst: Advisor Firstline
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-07-29
Sök jobbet