Produktionstekniker inom provning och mjukvara till Micropower

Dina arbetsuppgifter
Till avdelningen för produktionsteknik söker Micropower nu en ny kollega. Som produktionstekniker tar du fram testmetoder för såväl mjukvara som hårdvara. Du sätter upp provningsstationer samt säkerställer att dessa uppfyller gällande lagar. I tjänsten ingår även beställning av utrustning till provningen samt förvaltning och utveckling av provningsarbetet. En annan viktig del av tjänsten är att fungera som en intern support för medarbetarna inom provningen samt utbilda vid ny eller uppdaterad utrustning. Du har flertalet kontaktytor, både inom produktion samt med R&D och Product Management. Detta är tjänsten för dig som vill bli en viktig spelare i Micropowers fortsatta utveckling. Ta chansen att växa inom ditt intresseområde i ett bolag som satsar stort i regionen och på att utveckla mer miljövänliga produkter.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har relevant utbildning inom exempelvis elektronik eller liknande, alternativt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom passande område (elektronik, provning, produktionsteknik eller liknande). Du har goda kunskaper inom LabVIEW, Teststand, SQL och Access. Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska. Talar/skriver du ytterligare språk är detta meriterande. För att passa i rollen krävs att du arbetar med god struktur i såväl dokumentation som ledning av projekt. Du har alltid kundens bästa i fokus och stöttar såväl externt som internt. Du får gärna vara praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Då mycket av arbetet sker tillsammans med kollegor krävs att du har god samarbetsförmåga och trivs som lagspelare. Du tänker ständigt på kvalitet och har säkerhetsaspekten med i allt du gör. Vi samarbetar med Inpeople under rekryteringsprocessen, välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med rekryterare Mathilda Petersson Carlberg för frågor kring tjänsten. Urvalsprocessen kommer ske löpande, varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om företaget
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi. Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: Tekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-07-30
Sök jobbet