Extrajobb som truckförare

Dina arbetsuppgifter
Hösten har kickat igång hos oss på Inpeople och vi söker nu flera flexibla och trevliga truckförare som vill jobba extra hos våra kunder i Växjö med omnejd. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund, men kommer i huvudsak bestå av truckkörning och orderplock. Arbetspassens längd varierar från 3 till 8 timmar och är vanligtvis förlagda vardagar mellan kl. 07:00 till kl. 19:00. Vi schemalägger dina arbetstider både veckovis och dag-för-dag utifrån våra kunders behov och din tillgänglighet. Vi ser långsiktigt på vårt samarbete och har en förväntan på att du kan jobba cirka 2–3 pass/vecka.

Din profil
Vi söker dig som gillar när ditt arbete gör skillnad. På ett prestigelöst och positivt sätt tar du dig an nya arbetsuppgifter. Du är vår ambassadör ute hos våra kunder, anpassar dig lätt till nya miljöer och har en förmåga att enkelt ta till dig instruktioner. Du är därtill flexibel och ställer gärna upp när det behövs. Att vi tillsammans har en bra kommunikation är en förutsättning för att vårt samarbete ska fungera på ett bra sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har arbetat i liknande roller tidigare och har erfarenhet av att köra truck. Du har giltigt truckkort med behörighet AB. Du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % i form av studier, annat arbete, elitidrott eller driver eget bolag. Som anställd på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Alice Thorstensson, 0470-701060
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-08-18
Sök jobbet