Kundserviceagent till Atea Sverige

Dina arbetsuppgifter
Till Atea i Växjö söker vi nu engagerade och driva kundserviceagenter. Som agent tar du emot inkommande ärenden från Ateas kunder via mail, telefon och chatt. Du är kundens första kontakt med Atea och du har i alla lägen ett professionellt bemötande och utför service i världsklass. Uppdraget löper på heltid med start omgående. Uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns möjlighet till anställning på Atea.

Din profil
Du som söker har alltid kunden i största fokus. Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd inför din omgivning. Arbetet ställer även krav på egenskaper som struktur och noggrannhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT och hanterar Office-paketet obehindrat. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson, 0470-747670
Tjänst: Agent
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-09-14
Sök jobbet