Administratör med ekonomiinriktning

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en administratör med ekonomisk inriktning. I rollen som administratör kommer du främst att jobba med kundadministration. Du kommer även att arbeta med ekonomisk administration i form av krediteringar, hantering av priser och ekonomisk rapportering. Uppdraget är långsiktigt med start så snart som möjligt. För rätt person finns på sikt goda möjligheter till anställning hos kunden.

Din profil
Vi söker dig som älskar ordning och reda. Som person är du noggrann, analytisk och ansvarstagande. Du trivs med att fatta beslut och arbetar effektivt i allt du tar dig för. Utöver detta har du ett naturligt driv och gillar att jobba med ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har jobbat i en liknande roll tidigare och har ett ekonomiskt intresse. Du har därtill förmåga att enkelt sätta dig in i nya affärssystem och har god kunskap i Excel. Meriterande är någon form av ekonomisk utbildning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-09-02
Sök jobbet