Truckförare till företag i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi erfarna truckförare till vår kund i Växjö. Kunden arbetar inom tillverkningsindustrin och arbetsuppgifterna består främst av att plocka och köra ut material till kollegorna på de olika stationerna i produktionen efter plocklistor. Du arbetar i en ljus och fräsch miljö med stor frihet under ansvar. Uppdraget löper på heltid med start så snart som möjligt. Arbetstiderna är ständigt dag- eller kvällsskift.

Din profil
Du som söker förväntas hålla en hög servicenivå och vi ser med fördel att du är välorganiserad, har ett gott ordningssinne och är noggrann när du utför självständiga arbetsuppgifter. Du är en prestigelös person som gärna hjälper till där det behövs. Vi ser gärna att du har körvana och truckkort med behörighet A 1-4, B 1-4, meriterande om du även har B 6. Vi tror att du som kommer trivas bäst i denna roll är social och serviceminded, du gör alltid ett gediget arbete och trivs i samarbete med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-10-08
Sök jobbet