Montörer sökes

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu duktiga och engagerade montörer till våra uppdragsgivare i Växjö med omnejd. Som montör arbetar du självständigt men med ett härligt team runtomkring dig. Produktfloran är bred och du monterar antingen aluminiumramar eller mer teknikintensiva produkter. Arbetstiderna är ständigt kvällsskift eller dagsskift och uppdraget är långsiktigt.

Din profil
Du som söker trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt på ett noggrant och effektivt sätt och du är en prestigelös medarbetare som gärna hjälper till där det behövs. Som person är du positiv, ambitiös och organiserad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har erfarenhet av montering sedan tidigare, alternativt erfarenhet som mekaniker eller liknande. Ritningläsning samt utbildning eller erfarenhet av ellära är meriterande. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-10-08
Sök jobbet