Målare

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är utbildad målare med tidigare erfarenhet inom yrket. Du kommer in i en värderingsstyrd miljö, med stort kundfokus och där ärlighet, kvalitet och ansvar är viktiga ledord. Arbetsuppgifterna är framför allt målning inomhus vid nybyggnationer av industribyggnader och om- och nybyggnation av kommersiella lokaler/lägenheter. Arbetet löper på heltid, men det kan även finnas möjlighet till deltid om du önskar det. Som heltidsanställd behöver du även kunna stötta upp inom andra arbetsuppgifter utöver arbete som målare. Du utgår från Växjö med omnejd, men uppdragen kan innebära en pendling på 7-10 mil.

Din profil
Som målare vill du alltid lämna ett felfritt resultat. Du utför ditt arbete med god kvalitet och har ett sinne för detaljer. Du är noggrann, arbetar i ett bra tempo och samarbetar väl med dina kollegor. Du är händig och har erfarenhet av praktiskt arbete. Ordningssamhet och stresstålighet värdesätts. Du som söker är en självgående målare, som behärskar att beräkna såväl material som tidsåtgång själv. Erfarenhet av tapetsering är meriterande. Körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Alice Thorstensson, 0470701060
Tjänst: Målare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-11-05
Sök jobbet