Operatör till Micropower Brix

Dina arbetsuppgifter
Micropower växer och söker nu en ny nyckelspelare till produktionen i Växjö. Som operatör arbetar du med automatiserad produktion av litiumjonbatterier till främst truckindustrin. Micropower Brix levererar såväl standardprodukter som mer kundspecifika orders. I produktionen görs stora investeringar med automation i fokus. Tjänsten är tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna är i dagsläget förlagda dagtid, måndag – fredag. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion. Micropower är ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk som satsar på produkter som skapar en bättre framtid för oss alla. De har en stark lokal förankring och storsatsar i Växjö, ta chansen att bli en del av denna resa!

Din profil
Du som söker har några års erfarenhet inom industri samt har arbetat som operatör under en längre tid. Kunskaper inom automation eller robotprogrammering är meriterande, alternativt annan erfarenhet från eltekniska arbeten. Som person är du ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du har god förståelse för tillverkande industri och arbetar med ett stort mått kvalitetsmedvetenhet. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi. Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Niklas Jullesson, 0470-747676
Tjänst: Operatör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2020-12-22
Sök jobbet