Målare

Dina arbetsuppgifter
Till Anebyhusgruppen i Klöverfors söker vi nu en noggrann och händig målare. Du kommer in i en expansiv och värderingsstyrd miljö, där du blir en viktig del i bolagets framtida utveckling. Tillsammans med kollegor arbetar du med måleri såväl invändigt som utvändigt i trähusfabriken. Allt arbete sker inne i en tempererad hall där du arbetar noggrant men med tempo. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du arbetar hos Anebyhusgruppen men är anställd av Inpeople. Uppdraget löper på dagskift och förväntas starta omgående. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos Anebyhusgruppen.

Din profil
Som målare på Anebyhusgruppen vill du i alla lägen utföra ditt arbete med god kvalitet. Du har ett sinne för detaljer, är noggrann och strukturerad samt händig med erfarenhet av praktiskt arbete. Du samarbetar väl med andra och har en stark teamkänsla. Stresstålighet och ordningssamhet är två ytterligare egenskaper som Anebyhusgruppen värdesätter. Du som söker är utbildad målare och/eller har tidigare erfarenhet av yrket. Svenska i tal och skrift är ett krav. Även körkort och bil ett krav. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om företaget
Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen, är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. Vi producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. Vi bedriver entreprenadverksamhet och projektutveckling samt producerar och monterar åt kunden BoKlok. Radhusen bygger vi i volymer i fabrik och utför en totalentreprenad på projektens byggplats. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och Ikea. Våra kontor finns i Åseda och Jönköping och tillverkningen sker i Åseda och Klöverfors. Vi är 225 anställda och har en omsättning på ca 800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Alice Thorstensson, 0470-701060
Tjänst: Målare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2021-02-25
Sök jobbet