Vill du arbeta med att registrera artiklar och producera produktinformation?

Dina arbetsuppgifter
Till Combitech i Växjö söker vi nu en strukturerad teknisk administratör. Dina arbetsuppgifter blir att klassificera och registrera komponenter i ett datasystem. Genom analys och utredning om respektive komponent säkerställer du att tillräcklig och korrekt information anges. Komponenterna ingår i materiel som används av Försvarsmakten och kan vara både flyg-, sjö- och markrelaterad. Du kommer även arbeta med framtagning och uppdatering av viss produktinformation som reservdelskataloger/vårdscheman för materiel. Du utför arbetet självständigt med stort eget ansvar. Du ingår i ett team som jobbar med liknande uppgifter. Uppdraget är långsiktigt och förväntas starta under våren 2021. Du anställs av Inpeople men arbetar på uppdrag hos Combitech.

Din profil
Vi söker dig som på ett noggrant och strukturerat sätt tar dig an en ny utmaning. Du har en teknisk utbildning, gärna inom maskinteknik/elektronik/el/fordon/mekanik eller motsvarande. Som person är du kommunikativ och prestigelös. Du är metodisk i ditt arbetssätt och har en känsla för detaljer. Din samarbetsförmåga är mycket god och du kan samtidigt arbeta självständigt och ta egna beslut om vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning, artikelstruktur eller reservdelshantering. Du är van att jobba i och söka efter information i databaser. Har du erfarenhet från Försvarsmakten/FMV är detta meriterande. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift och hanterar Officepaketet obehindrat. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om företaget
Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Combitech växer både organiskt och genom förvärv och vi har nästan 1 950 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar. Våra fokusområden är Digitalisering och Cyber security.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Komponenttekniker
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2021-02-25
Sök jobbet