Träindustriarbetare till Åseda

Dina arbetsuppgifter
Till Anebyhusgruppens fabrik i Åseda söker vi nu engagerade träindustriarbetare för såväl Dagtid/förmiddag, som eftermiddagsskift. Du kommer in i en expansiv och värderingsstyrd miljö, där du blir en viktig del i bolagets framtida utveckling. Förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara tillverkning av väggelement och bjälklag, kapning av prefabricerat mtrl som ingår i väggtillverkning, takstolar och gavelspetsar. Du bör ha förståelse för materialet trä och Anebyhusgruppen ser gärna att du arbetat med någon typ av snickeri eller annat praktiskt arbete tidigare. Du utgår alltid ifrån ritningar/kaplistor, så därför är vana av ritningsläsning önskvärt. I rollen arbetar du noggrant men med tempo. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, där du arbetar hos Anebyhusgruppen men är anställd av Inpeople. På sikt kan möjlighet finnas till anställning direkt hos Anebyhusgruppen.

Din profil
Du som söker har tidigare erfarenhet av exempelvis snickeri eller annat praktiskt arbete. Du är en initiativtagare och har nära till beslut, men är inte rädd att fråga om du är osäker på något. Noggrannhet och tempo går hand i hand i arbetet men viktigast av allt är att det som produceras är felfritt. Du som trivs i rollen samarbetar väl med andra, är en riktig lagspelare och är mån om att teamet ska lyckas tillsammans. Stresstålighet och ordningssamhet är två ytterligare egenskaper som Anebyhusgruppen värdesätter. Ett krav är att du besitter goda kunskaper kring att avläsa måttenheter att kunna läsa ritningar. Du hanterar spikpistol och skruvdragare på ett säkert sätt. Erfarenhet av Lean och 5S är meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om företaget
Anebyhusgruppen AB är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. I 75 år har vi byggt hus av trä i hjärtat av Småland. Hus som blir mer än bara ett hus. Hus som blir till ett hem genom människorna som bor där. Hus som blir en plats att återvända till för att umgås, vila, älska, skratta och gråta. Hus som lever och skapar minnen med oss. I 75 år har vi tillverkat hållbara hem åt generationer. Hem som anpassas efter tiden och familjen. Hem där livet sker. Vi bedriver även entreprenadverksamhet och projektutveckling samt producerar och monterar radhus åt vår kund BoKlok (ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.) Radhusen bygger vi i volymer i fabrik och utför en totalentreprenad på byggplats. Vårt huvudkontor finns i Åseda och vår produktion sker på våra fabriker i Åseda och Klöverfors. Vi är strax över 200 anställda och har en omsättning på ca 700 Mkr. Hos oss är medarbetarna vår viktigaste resurs, därför verkar vi genom våra värdeord, ansvar, kvalitet och laganda, i en platt organisation och stark företagskultur. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Alice Thorstensson, 0470701060
Tjänst: Träindustriarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2021-02-25
Sök jobbet