Ekonomiassistent på 75 % till Atea Logistics

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad och noggrann person som drivs av eget ansvar och vill vara en del av ett framgångsrikt team? Då kan jobbet som ekonomiassistent på Atea Logistics vara något för dig. Som ekonomiassistent arbetar du i huvudsak med leverantörsreskontran. Rollen innefattar tolkning och matchning av fakturor, kontering och leverantörsbetalningar. Du ansvarar också för ett antal leverantörer som du kontinuerligt följer upp och underhåller. Du har ett tätt samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och tillsammans hjälps ni åt i det dagliga arbetet. Rollen är dessutom dynamisk med möjlighet till utveckling. Uppdraget är långsiktigt och du kommer arbeta i nybyggda och trivsamma lokaler i Nylanda strax utanför Växjö. Uppdraget löper på 75 % med arbetstid vardagar mellan kl. 8:00 – 15:00. På sikt kan tjänsten komma att öka upp i omfattning. Initialt är du anställd av Inpeople och för rätt person finns goda möjligheter till anställning på Atea Logistics.

Din profil
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent är du organiserad, noggrann och prestigelös. Du är snabb på att stansa och har en förmåga att effektivt strukturera upp ditt arbete. Du är relationsskapande och uppskattar att jobba i en miljö där man hjälps åt och är mån om sina kollegor. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare där du har erfarenhet av likartade flöden och processer. Du har god datavana och relevant utbildning inom ekonomi. Du hanterar även Officepaketet obehindrat och har erfarenhet av att jobba i ekonomisystem. Du är också flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om företaget
Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har 7 400 medarbetare och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på 35 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börs. Atea Logistics AB är koncernens distributör och expert på it-logistik. Atea Logistics AB, koncernens logistikföretag med huvudkontor i Växjö, har en omsättning på ca 5,5 miljarder svenska kronor och har 230 anställda.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson, 0470-747670
Tjänst: Ekonomiassistent
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2021-02-22
Sök jobbet