Det Växjöbaserade tillväxtföretaget Inpeople har tillsatt en ny vd, Christoffer Petrén. Christoffer är 30 år och kommer närmast från tjänsten som vice vd på företaget.

– Det är med stor entusiasm och ödmjukhet som jag antar utmaningen som vd i ett snabbväxande premiumföretag som Inpeople, berättar Christoffer.

I planen för det närmaste året finns att etablera kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. I dessa regioner växer företaget snabbt, framförallt på rekryteringssidan.

– Från ägarsidan är vi mycket nöjda med att ha knutit en ung, modern men samtidigt väldigt kunnig och erfaren ledare till bolaget. Christoffer är precis den nyckelperson vi vill ha för att utveckla bolaget för framtiden, säger Andreas Sjöström.

Inpeople Sverige AB ingår i koncernen Ingroup tillsammans med Head Consulting Group. Inpeople är det företag som anställde flest personer i Växjö Kommun 2016, med 411 personer. Inpeople har kollektivavtal med bland annat Unionen och samtliga LO-förbund. Omsättningen 2016 uppgick till ca 42 MSEK.