Inpeople nyanställer efter lyckad etablering i Kristianstad

I höstas slogs portarna upp till Inpeoples nyetablerade kontor i Kristianstad. Utvecklingen har överträffat alla förväntningar och för april noterade man hela 80 anställda i Kristianstad. Man förväntas dessutom passera 100 anställda inom kort.

Inpeople startades i Växjö och har under sina nio år på marknaden haft en stark tillväxt. 2018 etablerade man sitt första nya kontor och valet föll då på Kristianstad:

– Vi såg tidigt att Kristianstadsregionen har många likheter med Växjö, då tänker vi främst på dynamiken i näringslivet där starka lokala entreprenörer driver på utvecklingen, samtidigt som de större arbetsgivarna redan går starkt, berättar Niklas Jullesson, Affärsutvecklingschef för Inpeople.

Daniel Golrup är regionchef i Skåne och han berättar att man inom kort kommer påbörja en rekryteringsprocess för att utöka den interna personalstyrkan i Kristianstad.

– Våra kunder satsar och går bra, samtidigt som vi märker att nyfikenheten på Inpeoples koncept ökar stadigt på flera håll samtidigt. Vi kommer därför utöka personalstyrkan med en eller två nya kollegor där tanken är att förstärka vårt interna rekryteringsteam och därmed kunna möta den ökande efterfrågan hos blivande kunder, berättar Daniel Golrup.

För Kristianstad innebär satsningen flera nya jobb.

– Anledningen till att vi kommer anställa fler interna rekryterare är att vi har en stark orderingång. Vi ser ut att passera 100 anställda redan före semestern, för att sedan takta upp ännu starkare mot hösten. Vi är fokuserade och jobbar målmedvetet och just nu har vi all medvind man kan önska sig och det är vi ödmjukt tacksamma för, berättar Daniel Golrup i en avslutande kommentar.