Hampus Dreifaldt är Inpeoples senaste tillskott. Hampus kommer från Göteborg och de dagar han inte hänger på kontoret studerar han till civilekonom på Linneuniversitet.

Hur kommer det sig att du började på Inpeople?
Jag fick kontakt med Inpeople genom en bekant som tidigare jobbat på företaget. Till en början hjälpte jag mest till med marknadsföringen på campus men nu har jag fått lite fler arbetsuppgifter och en tydligare tjänst som deltidsanställd.

Vad kommer du att göra här?
Man kan väl säga att är jag kommera fungera lite som en alltiallo och ta tag i alla möjliga saker som dyker upp. Jag kommer framförallt att hjälpa Christel med affärsstödet, arbeta med löner och fakturering men även dokumenthantering på rekryteringssidan.

Vad har du gjort tidigare?
Jag kommer ursprungligen från Göteborg men flyttade till Växjö för att plugga till civilekonom på Linneuniversitetet. Just nu är jag inne på mitt tredje år och har drygt tre terminer kvar på min utbildning.

Vad kommer du att bidra med på Inpeople?
Jag kommer framförallt att stötta de andra på kontoret med diverse arbetsuppgifter. Det är ett väldigt öppet klimat på Inpeople så längre fram kommer jag säkert få hjälpa till ännu mer med ekonomin, vilket är mitt expertområde.

Vad har du förhoppningar?
Att lära mig så mycket som möjligt, saker som kan hjälpa mig inom ekonomi men även andra områden såklart. Jag är intresserad av företagande i allmänhet och även rekrytering är ett spännande område, så jag får verkligen en bra mix av allt möjligt här på Inpeople.